A ste tudi vi v  tem zadnjem razburljivem obdobju imeli veliko načrtov, kam vse si želite iti, a na koncu je bilo veliko razočaranje, saj smo na koncu samo upali, da bomo vsi ostali zdravi in srečni obenem pa je bil velik cilj po celem svetu se vrniti domov v okolje, kjer se počutimo varne in ljubljene? Ja tako je, vendar mislim  da je tudi to obdobje  za nekaj namenjeno, saj veste v vsakem slabem je nekaj dobrega. Je pa sedaj primeren čas, da si svoj dom ustvarimo tako, kot si ga vedno želimo, vendar zato nikoli ne najdemo časa!
Vsakdo, ki rad potuje ve, da je najboljši občutek ko si znova in znova zabeleži svoja potovanja. Jaz sem vedno to prakticirala z dnevniki, različnimi aplikacijami. Vendar sem si vedno želela imeti beležko kar na steni. Ne dolgo nazaj sem si tudi kupovala spominske zastavice  v vsaki državi posebej nakar sem ugotovila, da mi to vzame čisto preveč prostora in ne izpade lično. Ko sem ugotovila in začela z idejo o stenskem lesenem zemljevidu sem bila najbolj srečna. Takoj ko sem si ga namestila v mojo spalnico sem najprej postavila pikice, kje vse sem bila. Pa nočem zdaj, da to izpade kot da sem videla cel svet, v bistvu sem šele takrat spoznala koliko sveta morem še videti To je tista beležka, ki te zmeraj spravi v dobro voljo in te odpelje v najlepše spomine, saj me razumete, kajne? Zato tudi ob nakupu lesenega zemljevida, zraven priložimo pikice, s katerimi si boste z veseljem označevali svoja potovanja. Po želji jih lahko priložimo tudi več.

Mislim, da je to res posebna dekoracija, ki si jo lahko tudi poustvarjaš. Lahko si poleg prilepite tudi slikice iz potovanj, skratka na lep in zanimiv način prikazana tvoja strast do potovanja.